Ora de Mediaș
Știri în direct

Gigi Becali: ”Fofana nu mă mai interesează. Am vrut să-l iau, dar n-a venit.”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat de ce a sistat tratativele pentru transferurile lui Boubacar Fofana (30 de ani), mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș, și Aïssa Laïdouni (23 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari.

„Boubacar Fofana nu mă mai interesează. Am vrut să-l iau, dar n-a venit. La fel și Aissa Laidouni (n.a – mijlocașul lui Voluntari), făcusem prețul, rezolvasem tot cu el, apoi n-a venit că nu-l lasă impresara.

Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închinat!”, a declarat Becali, potrivit Digi Sport.

Originar din Guinea, Boubacar Fofana a ajuns la Gaz Metan Mediaș în 2018, bifând două goluri în 39 de partide în Liga 1. Mijlocașul e cotat la 600.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

Laïdouni, cotat la 500.000 de euro, evoluează pentru FC Voluntari din vara lui 2018. Francezul a fost mai mult timp pe lista lui Gigi Becali, care-și manifestase public în repetate rânduri intențiile de a-l transfera.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet