Inspectoratul Școlar Județean a solicitat 5771 de tablete pentru învățământul online. Acestea au sosit la Sibiu la începutul acestei săptămâni.

Cele 5771 de tablete reprezintă numărul total de dispozitive solicitate de către conducerea fiecărei unități de învățământ din județ, într-un centralizator din luna mai 2020. Toate tabletele au venit cu abonament de internet valabil pentru 24 de luni. Instalarea, verificarea calitativă și predarea către unitățile de învățământ din județ se face în regim de urgență, astfel încât tabletele să ajungă cât mairapid la elevii care au nevoie de ele.
În cursul zilei de marți au fost distribuite 1104 tablete din totalul de 5771 trimise de Guvern prin intermediul Ministerului Educației și Cercetării.
Cele 5771 detablete vor ajunge în localitățile Alma, Alțâna, Apoldu de Jos, Arpașu de Jos, Ațel, Avrig, Mârșa, Axente Sever, Bazna, Bârghiș, Biertan, Blăjel, Brădeni, Boița și Brateiu.
Inspectoratul Școlar Județean intenționează să finalizeze distribuirea tuturor celor 5771 de tablete până vineri, 13 noiembrie.

Publică un comentariu

Comentariu