Ora de Mediaș
Știri în direct

Iarna se instalează în forță – Cum va fi vremea la Mediaș

Meteorologii avertizează că începând din această dimineață vremea va fi rece, apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar se va semnala și polei și vânt puternic.

În municipiul Mediaș, vremea va fi destul de rece. În noapte de duminică spre luni (1 – 2 decembrie), temperaturile în termometre indicau valori de -2 și -5 grade Celsius. Zilele următoare vremea continuă să fie rece, pe timpul zilei temperatura maximă va fi de 5- 7 grade, iar noapte temperaturile vor scădea până la -2, – 5 grade Celsius.

Potrivit unei informări meteo transmise duminică, începând de luni de la ora 7.00 până marți la ora 10.00 apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar și depunerile de polei, intensificările vântului și vremea rece.

Aria precipitațiilor va cuprinde regiunile din vestul, nordul și centrul țării.

În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte.

La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor.

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45… 55 km/h.

În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet