Ora de Mediaș
Știri în direct

Ieşirea din insolvenţă poate fi decisivă pentru Ioan Mărginean – Vine Iordănescu? Ce se întâmplă cu Uhrin –

Edward Iordănescu a plecat fără a da prea multe explicații de la Gaz Metan, dar informațiile apărute ulterior au arătat că între Iordănescu și Mărginean au existat numeroase tensiuni.

n următoarea săptămână este probabilă o adevărată lovitură de teatru! Plecarea lui Mărginean şi revenirea lui Iordănescu, scrie Digi24.

Plecarea antrenorului de la echipă, după doar două meciuri din play-off-ul în care a calificat-o nesperat, a ridicat semne de întrebare asupra situaţiei de la club, dar ambii au evitat un conflict deschis. Unul dintre secunzi, însă, Flavius Boroncoi, a dezvăluit că tensiunile au fost foarte mari între Iordănescu şi Mărginean.

Ieşirea din insolvenţă poate fi decisivă pentru Ioan Mărginean
A confirmat inclusiv informaţia dată la un moment dat de digisport.ro că antrenorul a vrut să plece de la echipă înaintea meciului Gaz Metan-CFR Cluj 0-0.

Pe 7 iulie este aşteptată decizia de ieşire din insolvenţă a Gazului. Moment în care Ioan Mărginean nu va mai avea de ce să fie administratorul clubului. Ar trebui să fie ales preşedinte, iar cei care dau bani la echipă n-ar mai vrea acest lucru. Principalul contestatar al lui Mărginean este Primăria, care vrea să vină lângă echipă, însă condiţia solicitată este plecarea actualului conducător.

Vine Iordănescu? Ce se întâmplă cu Uhrin

Asigurarea unui buget de cupe europene, adică între 4 şi 5 milioane de euro, l-ar face pe Iordănescu să accepte o întoarcere la echipă. De altfel a şi spus la despărţire că pentru el Gazul rămâne prima variantă, dar numai dacă clubul îşi propune un pas în faţă.

De asemenea, pentru întoarcerea lui Edi ar fi necesară despărţirea de Dusan Uhrin, care are contractul semnat şi pentru anul viitor. Oficialii din Mediaş cred însă că nu va fi o problemă majoră.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet