Gaz Metan Mediaș a debutat cu dreputul în primul meci oficial din 2022, câștigând 3 puncte importante în partida cu UTA Arad.

Din păcate, clubul se confruntă cu probleme financiare serioare. Echipa ”fanion” are nevoie de 85.000 de euro pentru legitimarea a doi jucători veniti la Mediaș. Ultima speranță a alb-negrilor stă în banii din drepturile TV, insă incasările intârzie, anunță pagina Suporterilor Gaz Metan Mediaș.

Unul din cei mai buni mijlocași din România, Ronaldo Deaconu a fost dorit de FCSB și CFR Cluj, insă acesta a ales să lucreze cu Gică Hagi la Farul Constanța.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș, toate acestea din cauza problemelor financiare de la echipa condusă de Ilie Poenaru, dar nu a stat foarte mult timp liber de contract.

„A fost un jucător important în angrenajul echipei, și-a exprimat dorința de a merge în altă parte. Asta e decizia lui, dorința lui. Am încercat să am o discuție cu el și să-l fac să rămână alături de noi, dar a transmis că vrea să joace în altă parte, la altă echipă. Am înțeles că merge la Viitorul (n.r. Farul Constanța). Îi doresc să îi meargă bine”, a spus Ilie Poenaru la finalul meciului UTA Arad – Gaz Metan 0-1.

Publică un comentariu

Comentariu