Luni seară, mai mulți jucători din lotul Gazului Metan au fost prezenți în biroul clubului, unde au cerut să fie liber de contract. Tehnicianul alb-negrilor a luat decizia să plece și el de la echipă, in funcție de anumite aspecte.

Unul dintre ele este legat de câti jucători vor mai părăsi echipa în perioada următoare, pentru că mulți își doresc să devină liberi și să își găsească alte angajamente.

CITEȘTE ȘI Dezastru la Gaz Metan – Nouă jucători pleacă de la echipă. Eric – ”Dumnezeu să ierte toți oameni răi”

”O să fac şi eu ce fac jucătorii. În momentul de faţă sunt aici, la Mediaş, la dispoziţie, dar în momentul în care îmi mai pleacă 3-4-5 jucători, e clar că eu nu mai pot sta”, a comentat scurt acest subiect Ilie Poenaru, la Look Sport.

Gaz Metan are datorii de 3 milioane de euro

Ilie Poenaru a făcut publică suma reală a datoriilor de la Gaz Metan Mediaş. Deşi iniţial se vorbea de 3.5 milioane de euro, oficial aceasta este mai mică, de numai 3 milioane de euro. În plus, antrenorul a mai declarat, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show de pe Look Sport, că la jucători, din drepturile TV, au ajuns foarte puţini bani.

Gaz Metan are datorii foarte, foarte mari către jucători, pe câteva luni bune, dar cu toate acestea a trimis în conturile lor doar o parte mică din restanţe. Se pare că din totalul celor 400.000 de euro din drepturile de televizare, doar 50.000 au mers către acoperirea datoriilor către lotul de jucători.

”Datoriile nu sunt la nivelul celor despre care s-a scris, nu sunt de 3.5 milioane de euro. Datoriile sunt până în 3 milioane de euro. Problema e că din cei 400.000 de euro din drepturile de televizare, foarte puţini bani au ajuns la jucători. În jur de 50.000 de euro”, a spus Ilie Poenaru într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport.

Publică un comentariu

Comentariu