Ora de Mediaș
Știri în direct

Incepe admiterea la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș

Săptămâna 13-17 mai va fi una dintre cele mai incărcate pentru Liceul Teoretic Axente Sever.

In acest interval de timp se vor susține atestatele profesionale pentru elevii claselor a XII-a Matematică Informatică și a XII-a Filologie intensiv Engleză și de asemenea se va desfășura prima etapă a admiterii in clasa a IX-a la profilul vocațional de Instructor Sportiv.

Liceul Teoretic Axente Sever dă startul admiterii pentru viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a. La jumătatea lunii mai viitorii elevi ai profilului sportiv au ocazia de a se inscrie la unitatea noastră de invățământ și de a susține probele de aptitudini.

Inscrierile vor avea loc in zilele de 13 și 14 mai la secretariatul liceului medieșean. Dosarul de înscriere va conţine următoarele acte :

– fişa de înscriere eliberată de şcoala de provenienţă

– aviz epidemiologic de la medicul de familie – vaccinari

– dovada medicală de la medicul de familie, cu parafa şi ştampila rotundă a unităţii medicale cu număr de înregistrare şi data eliberării în care să fie menţionat « Apt pentru efort fizic clasa cu profil sportiv » valabil 30 zile

– copie carte de identitate şi certificat de naştere.

– originalul şi copia xerox a legitimaţiei sportive tip a clubului pentru ramura sportivă practicată de candidat, cu viza anuală şi viza medicală pe ultimii doi ani (dacă deţin)

Susținerea probelor de aptitudini va avea loc in ziua de 15 mai. Elevii care vor fi declarați admiși nu vor mai participa la repartizarea computerizată din cursul lunii iulie.

Admiterea in clasa a IX-a va continua in luna iulie prin repartizarea computerizată a absolvenților claselor a VIII-a care vor opta pentru celelalte 4 clase puse la dispoziție de unitatea noastră de invățământ. Este vorba de clasele specifice profilului real (Matematică-Informatică și Științele Naturii intensiv Engleză) și clasele specifice profilului uman (Filologie intensiv Engleză și Științe Sociale)

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet