Ora de Mediaș
Știri în direct

Începe curățenie de primavară în oraș – Ce sunt rugați medieșenii să facă

În perioada 16 martie – 17 aprilie, în municipiul Mediaș se va desfășura campania” Curățenie de primăvară”. Această acțiune este derulată de operatorul de salubritate EcoSal din Mediaș.

Lucrătorii de la salubritate vor efectua activități de colectare a deșeurilor vegetale de la medieșenii care locuiesc la case, colectarea acestora realizându-se săptămânal, conform calendarului de colectare.

Operatorul de salubritate roagă medieșenii să respecte programul de colectare a deșeurilor vegetale așa cum este stabilit în calendarul EcoSal. Medieșenii care nu se pot încadra în programul de colectare, nu rugați să contacteze operatorul EcoSal pentru a reprograma o dată pentru colectarea deșeurilor.

Se va acționa pentru îndepărtarea nisipului și a pământului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile, a trotuarelor și a zonelor verzi, dar și pentru colectarea deșeurilor aruncate pe domeniul public și privat din Mediaș, precum Hula Baznei, pârâul Ighiș, pârâul Moșnei, zona Greweln, zona Baia de Nisip, zona Luncii, cât și zona Tineretului.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet