Ora de Mediaș
Știri în direct

Începe împodobirea Mediașului pentru sărbătorile de iarnă

Reprezentanţii municipalităţii medieşene au început activităţile specifice sărbătorilor de iarnă.

Cu alte cuvinte, a început împodobirea oraşului, se montează ornamentele pe stâlpi (plase luminoase, ghirlande), urmând ca iluminatul de sărbători să fie aprins la începutul lunii decembrie.

Ca și anul trecut, medieșenii vor avea parte de patinoar artificial în centrul istoric al Mediașului, Piața Regele Ferdinand I, acolo unde o să fie montat și pomul de Crăciun care va fi împodobit de municipalitate.

“În municipiul Mediaş a început din această săptămână pregătirea pentru montarea iluminatului de sărbători, care se va efectua atât pe arterele principale, cât şi pe cele secundare din oraş. Echipamentele de iluminat festiv, achiziționate din anii anteriori, vor fi montate în municipiul nostru de către SC Luxten Lightining Company SA, acestea constând în instalații de iluminat ornamental festiv, ghirlande decorative, precum şi alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă. De asemenea, va fi amenajat și un brad festiv, în piaţa Regele Ferdinand I”, a declarat Ana Maria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet