Sâmbătă, 5 ianuarie 2019, echipa de baschet a municipiului Mediaș a jucat primul meci oficial din 2019, în fața propriilor suporteri.

La partida dintre CSM Mediaș și BC Atletic Constanța au luat parte câteva zeci de spectatori. Din păcate, baschetbaliștii lui Mihai Popa au pierdut partidă cu BC Athletic Constanța, scor 81-77.

CSM Mediaș a început încă din primele minute cu emoții, astfel după primele 10 minute, scorul indicat pe tabelă a fost în favoarea echipei oaspete, scor 19-24. Actul secund, CSM nu a reușit să pună prea mari probleme echipei de pe malul Mării Negri, astfel Athletic Constanța s-a impus și în sfertul doi, scor 13-19.

Sfertul al treilea a fost câștigat de către baschetbaliștii pregătiți de Mihai Popă, scor 30-21, însă nu a fost destul pentru ca echipa de baschet a Mediașului să se impună în primul joc oficial din 2019. În ultimul sfert al partidei de la Mediaș, BC Athletic Constanța s-a impus la o diferență de 3 puncte, scor 15-17. La final, formația de pe malul Mării Negre și-a adăugat în palmares al cincilea succes consecutiv.

Principalul marcator în această partidă a fost Titus Nicoară cu 18 puncte, urmat de către Milan Vulic cu 14 puncte. Kareem Storey a reușit să marcheze 13 puncte, iar Ştefan Sajin a ajutat echipa cu 11 puncte.

Antrenorul celor de la CSM Mediaș, Mihai Popa mulțimit de prestația baschetbaliștilor săi:
”Vreau să felicit echipa din Constanța, astăzi au arătat că își doresc victoria mai multe decât noi. Din păcate, nouă ne-a lipsit luciditatea în mare parte pe fază de atât. Trebuie să învăţăm din aceste înfrângeri că dacă nu o să ne revenim și nu o să rămânem concentrați.” a declarat Mihai Popa

Mihai Popa foarte nemulțumit de prestația arbitrajului în partida cu Constanța:
”Mi s-a părut penibil modul în care au abordat jocul. Au făcut de rușine arbitrajul românesc pentru că nu pot să concept unele faze fluierate în timpul meciului. Nu acuz pe nimeni, asta e realitatea” a mai adăugat Mihai Popa

Publică un comentariu

Comentariu