Ora de Mediaș
Știri în direct

Început de lună cu temperaturi scăzute și ploi, la Mediaș

Vremea va fi instabilă astăzi, iar temperaturile vor scădea comparativ cu zilele precedente.

În municipiul Mediaș plouă de câteva ore bune, iar în termometre se vor înregistra maxime de 20-25 grade Celsius. Spre seară, temperaturile vor coborâ până la 13-16 grade Celsius.

În judeţete din Crişana, Muntenia, Transilvania şi în zonele montane vor fi averse torenţiale, descărcări electrice şi vânt cu aspect de vijelie. Izolat poate cădea şi grindina, iar cantităţile de apă pot ajunge la 50 de litri/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade Celsius.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi la noapte când va ploua în averse cu frecvente descărcări electrice în aproape toate regiunile ţării. Vântul va sufla cu intensificări şi este posibil să cadă şi grindină. Minimele vot fi cuprinse între 13 şi 22 de grade.

Vremea devine mâine călduroasă în sud-vestul ţării, unde maximele vor ajunge la 34 de grade. În est, la deal şi la munte, cerul va fi variabil şi va ploua torenţial mai ales după-amiaza şi noaptea. Sâmbătă vremea se răceşte şi se va menţine instabilă. Temperatura diurnă nu va trece de 27 de grade, iar în sud, vest şi centru va ploua în averse, cu descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Cantităţile de apă pot fi însemnate şi sunt şi condiţii de grindină.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet