Gaz Metan Mediaș a jucat luni, 23 iulie a. c, primul meci pe teren propriu din cadrul noului sezon al Ligii întâi, cu Concordia Chiajna.

”Lupii Negri” au reușit să învingă Chijna abia în prelungiri, scor final 2-1.

La primul meci pe banca Gazului Metan, Mihai Teja a trimis în teren pe Pleșca, Crețu, M. Constantin, Diallo, Bușu, Cristea, Boubacar, Caiado, Chamed, Olaru și Buziuc.

O primă repriză foarte bună făcută de către Gaz Metan Mediaș având în vedere și ploaia torențială. Medieșenii au reușit să deschidă scorul în minutul 28. Chamed deschide scorul cu capul după o centrare executată perfect de către Vali Crețu. Scorul la pauză 1-1.

Startul reprizei a doua întârzie din cauza nocturnei care a căzut. Unul dintre stâlpi de noctură a fost trăznit. Terenul se prezintă bine în ciuda ploii care continuă la Mediaș. Revenim cu amănunte.

Update 19:25

Repriza secundă a început după nu mai puțin de 25 de minute. Unul dintre stâlpi de nocturnă ai arenei din Mediaș a fost lovit. În momentul de față doar câteva becuri ai nocturnei funcţionează.


În repriză secundă cele două echipe s-au luptat puțin cu apa care a creat minime probleme la gazon. Formația pregătită de către Mihai Teja a reușit să invingă Concordia Chiajna prin golul lui Carlos Fortes în minutul 93 al partidei. Fortes prinde un șut cu stângul, cu efect, și-l surprinde pe Caparco, rămas spectator. În urma acestui rezultat, alb-negri urcă pe poziția întâi, provizoriu.

Șapte zile mai târziu, Gaz Metan Mediaș va juca în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari. Meciul este programat pe 30 iulie, de la ora 18:00.

Publică un comentariu

Comentariu