Aleșii locali din municipiul Mediaș vor discuta la şedinţa ordinară din data de 25 februarie 2019, proiectul de hotărâre privind reabilitarea instalației electrice la Școala Gimnazială numărul 4 din oraș.

Conform raportului care însoțește proiectul de hotărâre se arată faptul că din cauza vechimii instalației electrice, părțile componente ale instalației s-au uzat în mod natural și prezintă un real pericol pentru utilizatori cât și pentru siguranța aparaturii folosite.

Principalele defecte semnalate de-a lungul timpului au fost întreruperea circuitului electric, defectarea tabloului de distribuție, defecte la prize, întrerupătoare precum și la instalația de iluminat. Totodată se impune racordarea la priză de pământ, precum și protecţia împotriva supratensiunilor cauzate de descărcările electrice din atmosferă.

Acest proiect de hotărâre se va discuta și cu siguranță va fi aprobat în cadrul ședinței ordinare din această lună. Şedinţa ordinară din luna februarie are loc luni, 25 februarie 2019, de la ora 16:00 în Sala” Daniel Thellmann” a Primăriei Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu