La ora bilanțurilor de final de an, Ora de Mediaș realizează luni, 17 decembrie 2018, în direct  de ora 13:00, de la Primăria Mediaș un interviu live cu primarul Gheorghe Roman.

Dacă vrei să afli de la cea mai bună sursă care sunt planurile municipalității pentru Mediaș, când se vor asfalta străzi, ce evenimente se pregătesc, ce se va schimba în cartiere sau cu ce probleme va înfrunta Mediașul în 2019, așteptăm întrebările voastre pentru primarul Gheorghe Roman, mai jos în comentarii, sau prin mesaje pe pagina de Facebook – Ora de Mediaș .

Interviul cu primarul Gheorghe Roman poate fi urmărit în direct pe Ora de Mediaș, luni 17 decembrie 2018, de la ora 13:00.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Buna ziua..pentru domnul primar..o intrebare venita din partea cetatenilor de pe Aurel Vlaicu..din cauza masinilor de tonaj greu..care vin in viteza pe aceasta strada,multe case au crapaturi iar in interiorul acestora este un neintrerupt mic cutremul,cand credeti si daca se vor incepe lucrarile pentru centura ocolitoare a orasului?..O a doua intrebare..avem probleme mari cu cortul de evenimente de la Reya..mai ales pe timpul verii e un tambalau de nedescris..multa galagie si muzica la maxim..mai ales ca nu au nici autorizatie de functionare..s-au facut multe reclamatii d-nul primar stie..dar..ninmc deocamdata nu sa facut..noroc ca e iarna si avem un pic de liniste..multumum..va uram an nou fericit si la multi ani!!))sa speram ca va fi un an cu inpliniri cu centura ocolitoare si mai multa ordine laReya si liniste de care avem nevoie..)) multumum!

  2. Strada Petrolistilor când este în prim plan pentru o nouă asfaltare sau asteptăm până ,,cineva” din primărie are o amantă în Cartierul Gloria??? Multe salutări de la SIMPATICUL!!!

Publică un comentariu

Comentariu