Primăria Municipiului Mediaș a semnat zilele trecut contractul pentru reabilitarea și modernizarea corpului 1 și 2 din cadrul spitalului din oraș. Valoarea totală a investiților este de peste 10 milioane de lei, bani alocați din fonduri europene nerabursabile.

”Am semnat zilele trecute un nou contract de finanțare pe fonduri europene nerambursabile în valoare de peste 10 mil lei pentru Spitalul Municipal Mediaș.” a scris primarul din Mediaș, Gheorghe Roman pe Facebook.

Acest proiect presupune:
  • modernizarea și extinderea instalației de detectare, semnalizare, avertizare la incendii cu acoperire totală și a sistemului de detectare semnalizare și avertizare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen
  • modernizarea instalației de ventilare la blocul operator și secția ATI
  • modernizarea și extinderea instalației de fluide medicale, a instalației electrice și a instalației de stingere incendii
  • adaptarea clădirilor C1 și C2 la normele de securitate la incendiu
  • refacerea șarpantelor clădirilor C1 și C2
”Vom continua și în perioada următoare să indetificăm surse de finanțare pentru dotarea cu aparatură medicală performantă și pentru modernizarea Spitalului Municipal Mediaș.” a adăugat edilul șef al municipiului Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu