foto Scoala Gimnaziala "Cireșarii” / Facebook

Școala Gimnaziala „Cireșarii” de pe strada Sticlei din Mediaș va primi o finanțare de peste un milion de lei pentru reabilitarea corpului B al instituției.

În corpul B al Școlii Gimnaziale ”Cireșarii” procesul de învățământ și activitățile specifice din școlă nu se pot desfășura în condiții decente datorită faptului că acesta nu a fost reabilitată de foarte mult timp iar încălzirea sălilpr de clasă se face cu sobe teracotă, mari cosumatoare de energie și cu o funcționare defectuoasă.

Corpul B al clădirii va fi reabilitat de către SC DSM Bauen Confort SLR. Investiția totală a proiectului este de 1.184.282,76 de lei inclusiv TVA, se arată într-un document.

Prin acest proiect se propune desființarea sobelor de teracotă și executarea unui sistem de încălzire centralizat format din radiatoare din oțel și cu centrala proprie în condensație.

Amenajarea de încălzire centralizat format din radiatoare din oțel și cu centrală proprie. dar și amenajarea unui spațiu pentru centrala termică, reparații interioare ale pereților, zugrăveli interioare, înlocuirea pardoseli, înlocuirea tâmplăriilor din lemn la fațada posterioară, completarea avelopării clădirii la fațada posterioară și termoizolarea planșeului peste pod.

Publică un comentariu

Comentariu