Ora de Mediaș
Știri în direct

Ioan Hora, fostul jucător al Gazului Metan, a semnat cu UTA Arad

Ioan Hora si Nelut Rosu au fost prezentati oficial la echipa nou promovata in primul esalon al fotbalului romanesc. Ambii au trecut pe la Mediaș.

Formatia aradeana are o relatie foarte buna cu impresarul Bogdan Apostu, astfel ca astazi au oficializat primul tun pe piata transferurilor. Atat Hora cat si Rosu au jucat ultima data pentru Gaz Metan Medias. Ioan Hora a mai jucat in trecut pentru UTA

UTA s-a întors în Liga 1
UTA Arad a obținut, matematic, promovarea în Liga 1, după remiza cu FC Argeș, scor 1-1. UTA putea sărbători promovarea matematică după meciul cu Rapid, în care a condus cu 1-0, dar giuleștenii le-au stricat sărbătoarea arădenilor cu golurile marcate după pauză (1-2).

Arădenii au început play-off-ul la TAS, după ce FRF a implementat acest play-off, lucru care a dus, automat, la înjumătățirea punctelor. UTA nu a avut câștig de cauză și s-a duelat cu cele mai bune echipe din eșalonul secund. UTA avea 11 puncte avans față de locul doi în momentul în care FRF a decis întreruperea campionatului și începerea unui play-off cu șase echipe. UTA revine în Liga 1 după 12 ani, acolo unde poate juca pe noul stadion din Arad.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet