Ora de Mediaș
Știri în direct

Ioan Mărgineanu îl acuză pe Becali că i-a bulversat jucătorii: ”Nu le mai stă mintea la fotbal”

Ioan Mărginean, președintele Gazului, îl acuză pe Gigi Becali că prin ofertele pe care le face echipierilor medieșeni îi dă peste cap pe aceștia.

Nici n-a venit perioada transferurilor că Gigi Becali a început să pronunțe nume de jucători pe care i-ar vrea din iarnă la FCSB!
Sergiu Buș, Boubacar Fofana sau Dumitru Cardoso sunt doar trei dintre țintele de mercato ale latifundiarului din Pipera. Dacă Buș și-a manifestat public dorința de a discuta cu Becali despre un posibil transfer la București, restul s-au plâns președintelui medieșean că ofertele le fac rău.

Dezvăluirea a fost făcută de Ioan Mărginean, oficialul clubului de pe Târnava Mare.
„Sunt un preşedinte necăjit, pentru că ofertele vin înainte să termin treaba. Băieților mei nu le mai stă mintea la fotbal!Se gândesc la oferte, la bani şi nu e corect să abordezi un jucător aflat sub contract. Am văzut doi, trei care au avut o formă foarte bună… Buş şi Cardoso au primit ofertele la televizor. Acum vin ofertele prin ziare… Credeţi-mă că jucătorii sunt bulversaţi!”, a spus Mărginean.

Președintele s-a referit în special la situația lui Fofana:
„Am oameni care intră în ultimele şase luni de contract, cum e Boubacar Fofana. Eu nu o să îl forţez să semneze cu noi, dar el zice că se simte bine la Mediaş şi nu vrea să meargă la FCSB. Eu ce pot să fac decât să îl felicit şi să încerc să îl conving să prelungească cu noi”.

Însă jucătorul din Guineea este o țintă mai veche a steliștilor, de pe vremea când Mihai Teja plecase de la Mediaș și semnase cu FCSB, doar că nici atunci roș-albaștrii n-au putut să-l transfere.

„Sunt încă la Mediaș și mă gândesc să-mi fac cât mai bine treaba. Sunt trei părți implicate: eu, FCSB și clubul din Mediaș. Toate lucrurile vor fi reglate când toate cele trei părți vor fi mulțumite. E vorba despre cea mai mare echipă din România și din istoria fotbalului românesc. Ar fi cel mai important pas din cariera mea” – Boubacar Fofana, mijlocaș Gaz Metan

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet