În ciuda ploii care a căzut toată ziua, cea de a XVIII-a ediție a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, s-a desfășurat cu succes în Copşa Mică, județul Sibiu.

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului și a reunit, ca în fiecare an, cetățeni care și-au serbat numele sfânt împreună cu familiile, prietenii și cunoștințele. De asemenea, la sărbătoare au participat și oficialitățile orașului, consilierii locali, preoții, membrii Sfatului Bătrânilor și ai Grupului de Dezbateri Publice, Polițiștii locali și Pompierii voluntari ai orașului.

Focul de tabără, specific evenimentului, a fost aprins la ora 18:15 de dl Zaharia Ion, un senior desemnat de către Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriților pe acest an. În jurul focului, toți invitații au cântat tradiționalul „La Mulți Ani!”.

Cu acest eveniment, Sărbătorile de iarnă din Copşa Mică s-au încheiat. Primăria orașului mulțumește tuturor sărbătoriților prezenți la eveniment, pentru că, în ciuda vremii nefavorabile, au decis să-și serbeze ziua de naștere sau cea onomastică alături de prieteni și rude.

Publică un comentariu

Comentariu