Ora de Mediaș
Știri în direct

Ionii sunt sărbătoriți la Copșa Mică a XV-a oară

Ionii sunt sărbătoriți la Copșa Mică a XV-a oară.  Ajunsă la ediția cu numărul 15, Sărbătoarea Ionilor adună la tradițional foc de tabără, mulți copseni dornici să le spună un ”La Mulți Ani”, tuturor sărbătoriților.

Conform tradiţiei, ca în fiecare an, la eveniment se vor reuni cetăţenii care îşi serbează numele sfânt împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai şi o felie de cozonac.

Nu vor lipsi de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali, Pompierii voluntari ai oraşului.

Focul de tabără, specific acestui eveniment, va fi aprins la ora 18:15 de unul dintre Ionii serbaţi, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriţilor pe acest an, după care toţi invitaţii vor cânta în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.

”Cu acest eveniment se vor încheia Sărbătorile de iarnă, începute anul trecut pe 5 decembrie, cu sărbătoarea Sfântului Nicolae. Vă aşteptăm, să-i sărbătorim împreună pe toţi Ionii şi Ioanele din oraş!” spun reprezentanții Primăriei Copșa Mică

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata