Ionuț Buzean, fost jucător de legendă al Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre dispariția clubului, care a avut loc în 2023. Buzean, care a petrecut 30 de ani la club, a declarat că dispariția a fost o „durere” pentru el.

Buzean a spus că una dintre problemele care au dus la dispariția clubului a fost lipsa de implicare a medieșenilor. „O problemă a fost și că au dispărut medieșenii, nu neapărat din lotul de jucători, cât din staff-ul administrativ”, a spus Buzean. „În ultima perioadă, fotbalul din Mediaș nu a mai fost administrat de către medieșeni. La fel, lotul de jucători, nu a mai în componență suficienți copii din oraș.”

Președintele ACS Mediaș a spus că dispariția medieșenilor din club a dus la o scădere a interesului fanilor. „Oamenii nu au mai avut atât interes vizavi de echipa de fotbal”, a spus Buzean. „Și încet, încet, cum am zis, s-a diluat și a scăzut și interesul spectatorilor, interesul celor care au finanțat.”

Buzean este acum președintele noului club ACS Mediaș, care joacă în Liga 3. Buzean a spus că echipa are ca obiectiv să recreeze succesul Gaz Metan Mediaș. „Ne-am gândit și la preluarea palmaresului lui Gaz Metan”, a spus Buzean. „Vrem să aducem fotbalul la Mediaș la un nivel cât mai bun.”

Publică un comentariu

Comentariu