Marti dimineată, oficialii Gazului Metan au prezentat noul antrenor al alb-negrilor, dar și staff-ul cu care Iordănescu vă lucra.

Edward Iordănescu, noul antrenor al celor de la Gaz Metan, va avea şi sarcini manageriale, care privesc plecările şi venirile de jucători, dar şi organizarea centrului de copii şi juniori.

În continuare la Mediaș, antrenor secund va fi Flavius Boroncoi alături de Alex Radu, antrenor de portari Bogdan Pârvu, Ciprian Prună va fi preparator fizic, iar Marius Francisc analist tehnic.

În cazul lui Iulian Cristea, Iordănescu jr. spune că nu-l va lăsa să plece la FCSB, dacă propunerea Gazului nu este acceptată. Medieşenii vor 200.000 de euro pentru ca fundaşul să plece din această iarnă la clubul cu care s-a înţeles deja pentru o mutare din vară, când devine liber de contract. FCSB este dispusă să ofere 100.000 de euro.
“Există interes pentru mai mulţi jucători. Dacă putem să vorbim ceva concret este Cristea, care din vară va fi jucătorul FCSB-ului. Dorim să ne câştigăm mai mult respect şi să se ştie că de la Mediaş nu vor pleca uşor jucători. În orele următoare voi avea o discuţie şi cu jucătorul, dar dacă FCSB nu va face un efort financiar care să ne mulţumească şi să poată înregimenta jucătorul din această iarnă, jucătorul va continua aici până în vară”, a spus Iordănescu.

“Mi-aş dori să nu mai pierdem jucători”

Antrenorul nu îi dă veşti bune lui Mihai Teja nici în privinţa celorlaţi fotbalişti interesanţi pentru FCSB, Fofana şi Ivanov: “Mi-aş dori să nu mai pierdem jucători. În condiţiile în care vor apărea oferte şi nu doar vorbe şi speculaţii, chiar dacă nu voi fi foarte fericit, trebuie să înţelegem că suntem un club care trebuie să formeze, să producă şi să vândă jucători. Dacă nu vor apărea plecări, cred că cu 3-4 jucători suntem acoperiţi. Am încredere în acest lot”.

“Erau nişte discuţii foarte avansate pentru a pleca în străinătate”
Iordănescu a povestit că a refuzat oferte din străinătate şi din Liga 1, în perioada în care nu a avut angajament. O echipă din Polonia a fost ultima care l-a dorit. “După plecarea de la CFR mi-am dorit o pauză. Au fost mai multe propuneri concrete din competiţia noastră, în această pauză, la care le-am spus pas, cu tot respectul. Erau nişte discuţii foarte avansate pentru a pleca în străinătate, dar a venit această propunere de la Gaz Metan, cu un proiect pe care domnul preşedinte mi l-a pus pe masă, extrem de atractiv.

M-am simţit atras, am privit totul ca o provocare şi după ce am cunoscut şi factorii care susţin financiar acest proiect, am început să tratez atent şi foarte serios această propunere. Statutul care mi s-a propus aici mi s-a părut o provocare, partea tehnică şi nu vorbim doar de prima echipa. M-a atras şi lotul de jucători, calitatea echipei. Sper să nu pierdem jucători, poate să ne completăm. Cred că play-off-ul este un obiectiv realizabil. Nu am venit pentru bani aici şi dacă vânam latura financiară, nu veneam aici”, a mai spus Iordănescu.

Publică un comentariu

Comentariu