Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu recrutează candidați pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri şi Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, județul Prahova, unde vor fi scoase la concurs un număr de 300 de locuri.

Înscrierea candidaților se face până la data de 23 noiembrie 2018, la sediul inspectoratului pe raza căruia își are domiciliul candidatul.

Candidații pot depune dosarele de recrutare până la data de 21 decembrie 2018 la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, urmând ca admiterea să se facă în perioada 10-21 ianuarie 2019 la Școala de Subofițeri de Pompieri Boldești.

Dintre condițiile specifice pentru admitere, reamintim următoarele:

  • nu mai este prevăzută limită de înălțime
  • vârsta maximă este de 27 de ani
  • media generală la purtare din timpul liceului – minim 9,00
  • proba de evaluare a performanței fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ prevăzut cu 11 obstacole. 

Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului nostru.

Publică un comentariu

Comentariu