Primăria Municipiului Mediaș și CS Atletic Star Mediaș organizează sâmbătă, 11 mai 2024, cea de a IV-a ediție a ,,Crosului Primăverii”.

Locul de desfășurare al evenimentului sportiv este cartierul Binder Bubi din Mediaș, iar startul competiției va avea loc în ,,Șura lui Binder”.

Evenimentul se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani și are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Obiectivul acestuia este de a atrage atenția asupra importanței sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, tinerilor și în menținerea sănătății adulților.

Înscrierile participanților se vor desfășura în ziua competiției, între orele 8:30 și 10:00, iar startul va avea loc la ora 10:30.

Distanțele de alergare sunt de 600 de metri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 5 – 9 ani și de 4 kilometri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 – 60(+) ani.

Premiile oferite câștigătorilor vor consta în medalii, diplome și cupe pentru primii 3 clasați la fiecare categorie de vârstă, iar alergătorii care reușesc să treacă linia de sosire vor primi medalii de participare.

Publică un comentariu

Comentariu