Ora de Mediaș
Știri în direct

Jucătorii Gazului Metan, testaţi negativ la coronavirus

Roman 300

Toţi jucătorii echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş au fost testaţi negativ pentru coronavirus.

Testarea a fost efectuată vinerea trecută, iar clubul a precizat că testele au fost prelucrate la Policlinica Union din Cluj Napoca. Au fost testaţi, tot cu rezultate negative, şi componenţii staff-ului tehnic.

Fotbaliştii Lukas Droppa şi Gabriel de Moura vor ieşi marţi din izolare şi vor face testul pentru COVID-19. După ce primesc rezultatele, dacă sunt negative, se vor alătura echipei în cantonament la Stadionul Gaz Metan, menţionează clubul.

În cursul zilei de astăzi (luni) vor începe antrenamentele în grupuri de câte patru jucători, respectând prevederile legale impuse.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care au putut să îşi reia pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte trei teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet