Ora de Mediaș
Știri în direct

Județul Sibiu a rămas fără curent – Este afectat și Mediașul

Mai multe localități din județul Sibiu au rămas, vineri, fără energie electrică. Persoane din mai multe cartiere ale municipiului Sibiu, dar și Mediașului, au semnalat acest lucru pe rețelele de socializare.

Nu este curent în aprope tot Sibiul. La Piața Cibin, în zona Gării, la mall-ul Promenada, pe strada Mihai Viteazu, în cartierul Ștrand, s-a întrerupt curentul încă de la ora 15:15. De asemenea, locuitorii din mai multe localități din județ au rămas fără curent. Și la Mediaș a fost întreruotă energia electrică.

Semafoarele au devenit și ele nefuncționale în mare parte din oraș. „Atenție, semafoare nefuncționale în oraș, pe Alba Iulia jos, sus lângă fosta primărie, pe Coposu. Sunt toate pe intemitent”, spune un șofer în grupul Info Trafic Jud. Sibiu.

Se pare că este o problemă la nivel național, fiind vorba despre o defecțiune majoră. Mai multe orașe din județele învecinate au rămas fără energie electrică.

„Este vorba despre o problemă pe mai multe județe. Colegii de la TransElectrica sunt în manevre, în analize. E vorba de sistemul energetic național, e o problemă tehnică delicată. Ei fac tot posibilul să o rezolve. Noi de partea noastră la nivel de tensiune de 110V nu avem ce să facem”, spune Florin Benga, director Electrica Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet