Ora de Mediaș
Știri în direct

Județul Sibiu are un nou administrator public

Spitalul Județean din Sibiu are un nou manager interimar, după ce colonelul Constantin Vlase și-a încheiat misiunea de la Sibiu. În locul acestuia a fost numit administratorul județului, iar în locul acestuia vine interimar Adrian Bibu, managerul Sălii Transilvania. Aceasta va fi condusă de juristul instituției.

În urma încetării mandatului de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a domnului col. Constantin Marinel Vlase, începând din11 ianuarie 2021, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, se numește în funcția de conducere de manager interimar al Spitalului Județean domnul jr. Florin Neag, care și-a încetat activitatea de administrator public al județului Sibiu.

Noul manager interimar al Spitalului Județean Sibiu își poate desfășura activitatea până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii.

În acest context, începând cu data de 12.01.2021, prin Dispoziția Președintei CJ Sibiu, funcția de administrator public al județului Sibiu va fi exercitată de domnul Adrian Cosmin Bibu, pe o perioadă de 6 luni.
Adrian Bibu s-a suspendat din funcția contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcția urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către domnul Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet