FOTO Arhivă

Un șofer bine băut din Ațel s-a oprit cu microbuzul într-o conductă de gaz apoi într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Totul s-a întamplat pe strada Principală din Ațel, după ce un localnic în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit o conductă de gaz și apoi un stâlp de susținere a rețelei electrice.

La testarea șoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,64 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagume materiale, însă șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub inflența alcoolului.

Șirul șoferilor prinși băuți la volan continuă, duminică – 23 decembrie 2018, în jurul orei 02:30, pe raza localității Șeica Mare, un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0, 60 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul, din Șeica Mare s-a ales cu dosar penal în urma acestui eveniment pentru conducerea sub influenta alcoolului.

Publică un comentariu

Comentariu