Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis miercuri, 10 iulie a.c, unde își va continua activitatea de procuror fosta sefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Laura Codruța Kovesi își va continua activitatea la DIICOT Sibiu, unde activa înainte să fie numită în funcţia de procuror general al României.

În cadrul unei ședințe, au participat procurorul general Augustin Lazăr și ministrul Justiției, Tudorel Toader. Înainte de a fi numită în 2016 în funcția de procuror general al României, Laura Codruța Kovesi a activiat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anunţat luni, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcţia de procuror-şef al DNA, că nu va mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie, dar va rămâne procuror. „De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror”, a spus Kovesi.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ce tara,ce popor poate fi asta,daca un puscarias plin de paduchi si sifilis poate schimba un procuror sau suspenda Presedintele? Pana cand trebuie sa suportam umilinta de a fi romani? De c e mama dracului nu lasam sudistii jegosi,puturosi si hoti in tara lor,iar noi sa ne vedem de Ardealul nostru? Chiar ca-mi vine sa fac ceva pe centenarul rusinii!!!!!

Publică un comentariu

Comentariu