Ora de Mediaș
Știri în direct

Liceul ”Axente Sever” în scenariul verde – ”Așteptăm cu încredere revederea fizică cu elevii”

În plină pandemie, noul an școlar e pe cale să înceapă. Conducerea liceului ”Axente Server” așteaptă cu încredere revederea fizică cu elevii.

Multă lume e speriată de noul virus SARS-CoV2, alți nici nu vor să mai audă de acestă infecție cu coronavirus. Pe ultima sută de metri, unitățiile de învățământ au luat măsuri pentru începerea noului an școlar fizic, în condiții de deplină siguranță.

„Așa cum cunoaștem datele despre situația epidemiologică in acest moment la nivelul județului Sibiu, anul școlar va incepe la Liceul Teoretic Axente Sever după scenariul verde, respectându-se măsurile de distanțare socială. In această vară, cu sprijinul primăriei municipiului Mediaș se reabilitează corpul C al unității noastre de invățământ, ceea ce va presupune noi spații de desfășurare a cursurilor. Cadrele noastre didactice așteaptă cu incredere revederea fizică cu elevii in condiții de deplină siguranță, și suntem convinși că putem adapta măsurile din ghidul elaborat de ministerele educației și respectiv al sănătății la specificul unității noastre de invățământ” transmite Ana Maria Agîrbiceanu, directorul liceului ”Axente Server” pentru Ora de Mediaș,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet