O asociație din Mediaș organizează de Ziua Internațională de conștientizare a autismului o licitație pentru strângere de fonduri pentru copiii cu autism. Licitația presupune vânzarea de tricouri care au aparținut unor sportivi celebri, scrie AGERPRES.

Asociația „Sfântul Casian” din Mediaș scoate la licitație mai muște tricouri ale unor sportivi celebri pentru strângere de fonduri pentru copiii cu autism.

„Aşa cum am promis, astăzi, 2 aprilie, de Ziua Internaţională a conştientizării autismului, are loc vânzarea de obiecte semnate de sportivii României şi nu numai. Prin intermediul acestei campanii, dorim să ajutăm copiii diagnosticaţi cu autism, din zona de nord a judeţului Sibiu. Viitorul copiilor este în mâinile noastre, iar aceasta este o mare responsabilitate. Alege să cumperi un tricou, semnat de idolul tău din lumea sportului şi în acelaşi timp, să oferi şansa unui copil cu autism la o viaţă normală. Călătoria unui copil diagnosticat cu autism este grea, dar plină de satisfacţii. Nu se poate nega faptul că aceşti copii, unii de vârste foarte fragede, deţin cheia viitorului tuturor. Astfel, pentru a vă menţine motivaţi, oferim spre vânzare articole sportive, semnate de nume mari ale sportului românesc. În cazul în care sunteţi interesaţi de obiectele supuse licitaţiei, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon: 0745.562.541 (persoană de contact: Adrian Barna) sau scrieţi un mesaj în dreptul obiectului pentru care doriţi să licitaţi. Vă mulţumim!”, este mesajul asociaţiei din Mediaş.

Preşedintele Asociaţiei „Sfântul Casian” din municipiul Mediaş, Adrian Barna, a precizat vineri, pentru AGERPRES, că în prezent aici sunt 16 copii autişti care beneficiază de terapie, însă alţi nouă se află pe lista de aşteptare.

Cei care doresc să ajute această asociaţie şi sunt iubitori ai sportului pot licita, spre exemplu, un tricou de joc semnat de fotbalistul Koke (Atletico Madrid sezonul 2020), fostul internaţional Dan Petrescu (un tricou pe care l-a purtat la echipa naţională), handbalista Cristina Neagu (CSM Bucureşti sezon 2021) sau o minge UEFA Europa League sezon 2021 CFR Cluj, dar şi alte obiecte cu autografele sportivilor.

Sursa: Agerpres

Publică un comentariu

Comentariu