FOTO arhivă

Ministrul Mediului şi cel al Sănătăţii au propus modificarea legslaţiei rutiere în sensul limitării vitezei în localitate de la 50 de kilometri pe oră la 30 de kilometri pe oră. Criticile pentru această propunere nu au întârziat să apară.

Lia Olguţa Vasilescu a postat pe Facebook un atac dur în ceea ce-i priveşte pe cei doi membri din Guvern care îşi doresc limitarea vitezei din localitate:
„Daca eu v-am zis ca toti baietii astia vin direct de la ospiciu… Cum asa ceva?”, a scris Lia olguţa Vasilescu, care a distribuit remarca unui sociolog. Acesta a declarat că limitarea vitezei nu ar aduce niciun beneficiu sănătăţii, sau mediului, ba, din contră, ar crea un adevărat haos.

„Citesc faptul că ministrul sănătăţii si cel al mediului propun modificarea legislaţiei rutiere astfel încât viteza in localitate sa fie de maxim 30 km/h. Eu nu stiu ce studii citesc oamenii aceştia, dar nu ar aduce nici un beneficiu nici sănătăţii, nici mediului si nimănui altcuiva. De fapt, probabil poliţiei care ar da mai multe amenzi. Totusi, poate se refereau la trotinete si atunci e de inteles” a scris Ionas Vladimir, pe Facebook.

Join the Conversation

1 Comentariu

  1. Cel mai bine ar fi ca masinile sa fie parcate la 20 km in afara orasului, iar soferii sa se deplaseze in salturi asemenea cangurilor.

Publică un comentariu

Comentariu