Dressel+Hoefner Internaţional SRL  a inaugurat pe strada Rora Mare din municipiul Mediaș noua fabrică, o investiție de peste două milioane de euro. Noua fabrică marchează și intrarea Dressel+Hoefner Internaţional SRL, parte a grupului german Welp pe piața producției de vehicule blindate.

Inaugurarea sediului nou reprezintă lansarea aceste investiții importante germane în România prin Dressel+Hoefner Internaţional SRL, membră a Grupului Welp, care activează în domeniul automotive.

La lansarea noului sediul Dressel+Hoefner Internaţional SRL, situat pe strada Rora Mare numărul 75 au participat oameni de afaceri din Mediaș și județul Sibiu, precum și oficialități locale și județene.

Invitații, printre care și Primarul Mediașului, Gheorghe Roman și senatorul PSD Viorel Arcaș au vorbit de importanța învestiției și aportul important al Dressel+Hoefner Internaţional SRL la economia locala, prin cele peste 150 de locuri de muncă create deja.

”Mă bucur că ați ales România, și mă bucur că ați ales Mediaș. Vreau să vă felicit pentru curajul pe care îl aveți dumneavoastră și pe toți cei care sunt implicați în acest proiect. Nu este ușor să angajezi un om, dar sute de oameni. Veți avea toată susținerea mea, și dumneavoastră și toți acești medieșeni care au decis să facă afaceri în acest oraș” a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman, la ceremonia de inaugurare, urmatp de un tur a facilităților de producție.

Senatorul Viorel Arcaș s-a declarat plăcut surprins de dezvoltarea acestui proiect, având în vedere că în 2005, Dressel+Hoefner Internaţional SRL și-a început activitatea cu 10 angajați, iar în prezent numărul acestora a crescut de 15 ori.

Grupul Welp  este unul din principalii furnizori premium pentru producătorii internaționali de autoturisme și autoutilitare. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea mașinilor individuale, inclusiv blindarea acestora, aceasta fiind și una dintre noile provocări ale fabricii de la Mediaș.

Echipamentele și produsele fabricate de Dressel+Hoefner Internaţional SRL la Mediaș ajung în numeroase țări europene, în SUA, China și Filipine, fiind utilizate de mărci renumite de automobile, cum ar fi  Audi, BMW, Mercedes, Maserati sau General Motors.

 

Join the Conversation

2 Comments

    1. Da, întradevăr Google Maps nu găsește această adresă. Firma se află în spate la RO Tir, ultima hală de la Kromberg.

Publică un comentariu

Comentariu