Ora de Mediaș
Știri în direct

Manifestările Zilei Drapelului, anulate la Mediaș

Vineri, 26 iunie 2020, în Piața Corneliu Coposu trebuia să aibe loc manifestarea dedicată Zilei Drapelului, însă acest eveniment a fost anulat pe ultima sută de metri.

Vineri dimineață, Primăria Municipiului Mediaș a transmis printr-un comunicat de presă că manifestarea dedicată Zilei Drapelului Național se anulează din cauza pandemei cu coronavirus.

”În urma adresei primite în dimineața zilei de 26 iunie 2020, din partea Ministerului Apărării Naționale, Primăria Municipiului Mediaș este nevoită să anuleze manifestarea dedicată Zilei Drapelului. Astfel, a fost adus la cunoștință faptul că, pe fondul pandemiei create de noul coronavirus COVID 19, în acest an nu se vor desfășura manifestări publice dedicate acestei sărbători. Având în vedere informațiile primite, vă aducem la cunoștință că evenimentul dedicat Zilei Drapelului, programat să aibă loc vineri, 26 iunie 2020, în Piața Corneliu Coposu, începând cu ora 12:00, este anulat. ” transmite Anamaria Prodan de la Compartimentul Relații Publice al Primăriei Mediaș

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet