Ora de Mediaș
Știri în direct

Mărturii din infernul italian ale unor români infectați cu coronavirus – ”O senzație de sufocare, ca și cum ai avea o pungă pe cap”

Mărturiile românilor din zonele roșii ale Italiei sunt emoționante. Mihaela Goagă locuiește în Pesaro și a fost declarată pozitiv la infectarea cu coronavirus de către medicii italienii, care au constatat simptomele bolii, dar nu i-au mai făcut un test. Au lasat-o în izolare la domiciliu, cu tratament medicamentos, considerând că are o formă ușoară.

”Am avut febră și o senzație de sufocare, ca și cum ai avea o pungă pe cap”, a declarat Mihaela pentru G4Media.ro.

Andrei și soția lui, Daniela, însărcinată în 6 luni, locuiesc lângă Brescia. Duminică au primit confirmările că au fost infectați cu coronavirus. Acum sunt spre vindecare. ”Ați fost norocoși!”, le-au spus medicii din Brescia, epicentru al pandemiei.

Silvio Goagă (37 de ani) și soția lui, Mihaela (34 de ani), locuiesc în Pesaro, regiunea Marche, Italia, și au o fetiță de 6 ani, Ariana. El lucrează la o companie de îngrijire a parcurilor publice, ea se ocupă cu îngrijirea persoanelor cu handicap. Citește mai pe g4media, pe larg, poveștile lor.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet