Ora de Mediaș
Știri în direct

Masca obligatorie de luni la Mediaș – Unde suntem obligați să purtăm mască

Masca de protecție devine obligatorie de luni și în aer liber în municipiul Mediaș, în zonele aglomerate și în piețe, parcuru, târguri, stații de autobuz.

Măsura a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, întrunit în ședința extraordinară în ultima zi a lunii iulie, ca urmare a măsurilor adoptate la nivel național.

Deși la nivelul județului Sibiu nu ne confruntăm cu o creștere alarmantă, totuși numărul de cazuri crește de la o zi la alta, motiv pentru care noi toți, trebuie să fim responsabili și preventivi, astfel că, trebuie să respectăm cu strictețe toate măsurile de prevenire date de autorități. Este important să conștientizăm că prezența virusului SARS CoV-2 în viețile noastre, poate genera o serie de efecte nedorite, iar pentru a preveni răspândirea acestuia trebuie să acționăm responsabil. Prin hotărârea luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, dorim să tragem un semnal de alarmă tuturor cetățenilor, asupra faptului că ne aflăm în stare de alertă, iar respectarea măsurilor de protecție individuală poate duce la diminuarea răspândirii virusului SARS CoV-2 în comunitate. Județul Sibiu este iubit de noi, dar și de turiști, motiv pentru care, o atitudine preventivă are scopul doar de a proteja comunitatea sibiană. Dragi cetățeni, vă doresc multă sănătate și vă rog să vă protejați!”, transmite Mircea Crețu, Prefectul județului Sibiu,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet