Returul barajului dintre FC Hermannstadt si CS Mioveni se dispută cu spectatori


Vor fi scoase la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro și într-o locație stabilită ulterior, iar prețul unui bilet va fi 10 lei.
Toți cei care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceștia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Bilete disponibile AICI

”După un an plin de încercări, ne vedem iar pe stadion! Suntem mult mai atenți, mai responsabili și dornici să demonstrăm asta la un meci ce poate face diferența! Vom da totul în teren, dar și voi în tribune. Avem nevoie de sprijinul vostru pe stadion, dar mai ales de promisiunea că veți respecta regulamentul și normele sanitare pentru combaterea răspândirii viruslui SARS-CoV-2. Un bliet cumpărat la meciul retur de baraj înseamnă un pas în plus spre normalitate.”, transmite FC Hermannstadt printr-o postare de pe Facebook.

Se recomandă ca sosirea la stadion să fie făcută cu două ore înainte de startul partidei și respectarea marcajelor de distanțare de siguranță, de 1,5 metri. În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligația să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului. Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, iar accesul cu mâncare sau băutură este interzis.

Publică un comentariu

Comentariu