În perioada 8-9 decembrie, Consiliul Local și Primăria Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, într-un parteneriat cu Asociația Culturală Mediaș Cetate Seculară organizează ediția a 34-a a Festivalului – Concurs de muzică folk.

Sâmbătă, 8 decembrie, în prima zi a festivalului, de la ora 17, va începe printr-un concurs. De la ora 19:30 sunt programate recitalurile semnate de către Constelația Bizară, Virgil Suciu. Magda Puskas & Rareș Suciu și Walter Ghicolescu.

Duminică, în a doua zi a evenimentului va fi deschisă de Gala Laureaților începând cu ora 18 și va continua cu recitalurile Grupului Motto, Adrian Benza, Daniel Iancu și Ducu Bertzi & Friends.

Pe scenele din Mediaş, în zilele şi nopţile de festival, au oferit recitaluri extraordinare atât laureaţi ai ediţiilor precedente, cât şi interpreţi consacraţi din muzica românească precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Vali Şerban, Grupul Ecoul, George Ani, George Munteanu, Elena Cârstea, Mădălina Manole, Anca Ţurcaşiu, Daniel Iordăchioaie, Ioan Gyuri Pascu, Victor Socaciu, Vasile Mardare sau Emeric Imre.

Dupa o perioada de 9 ani de pauză festivalul a fost reluat de către Asociația Mediaș Cetate Seculară în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Mediaș ajungand în 2017 la ediția a 34-a.

Publică un comentariu

Comentariu