Ora de Mediaș
Știri în direct

Mediașul a stabilit prețul pentru Olaru. Becali bagă mâna adânc în buzunar

Finanțatorul FCSB bagă mâna adânc în buzunar pentru jucătorul Gazului Metan, Darius Olaru.

FCSB a purtat discuţii cu Gaz Metan pentru Darius Olaru (20 de ani), dar modul de plată nu a fost acceptat de medieşeni, anunţă Cristi Pustai.

Directorul tehnic spune că tânărul ar putea pleca pentru 500.000 de euro şi procente. Darius Olaru este primul nume aflat pe lista FCSB-ului pentru următoarea perioadă de transferuri.

Gigi Becali şi Mihai Stoica au declarat că sunt intersaţi de fotbalist, fiind dispuşi să ofere 500.000 de euro. Într-o discuţie telefonică, Cristi Pustai a declarat că între cele două cluburi au existat contacte, dar transferul nu s-a materializat pentru că nu a fost acceptat modul de plată.

”Am avut o discuţie cu FCSB la începutul sezonului. Nu ne-a convenit modul de plată şi totul a căzut. Eu l-am recomandat cu căldură acolo. Orice jucător este de vânzare, dar în acest moment Olaru este important pentru noi. A crescut mult şi i s-a mărit şi cota. Am putea obţine o sumă bună de bani şi ceva procente. 500.000 de euro nu e o sumă mare, dar nici mică. Depinde şi de procente”, a declarat Cristi Pustai pentru ProSport.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet