A doua ediție a evenimentului de încurajare a mersului pe bicicletă Bița Urbană va avea loc între 7 și 13 septembrie 2020.

După succesul primei ediții, din 23 iunie 2019, echipa Casei de lângă Sinagogă avea planuri mari pentru 2020, dar a trebuit să le regândim din cauza pandemiei de SARS-COV2, cu siguranța participanților ca prioritatea numărul zero.

”Am decis ca evenimentul de o zi, cu tură ciclistă inclusă, să se transforme într-un eveniment tip concurs de o săptămână, la care invităm toți medieșenii, mici sau mari, să iasă pe două roți în fiecare zi, cât mai des: către școală, la serviciu, la cumpărături, în oraș etc.
Dacă condițiile epidemiologice o permit, atunci vom organiza o tură lungă, de 5 km, sâmbătă, pe 12 septembrie. Vom lua o decizie și o vom comunica în jur de 3 septembrie. Evenimentul se adresează atât celor care scot bicicleta la plimbare 365 de zile din 365, cât și celor care au nevoie de un pretext pentru a bicicli mai mult.” transmit organizatorii.

Etapele concursului:

Perioada de înscriere: 24 august – 7 septembrie
Perioada de pedalat/concurs: 7 – 13 septembrie
Perioada de jurizare: 14- 17 septembrie
Premiere: 18 septembrie

Mediașul promovează un stil de viată mai sănătos, mergând pe două roți în perioada 7 – 13 septembrie și să

Medieșenii de toate vârstele sunt invitați să promoveze un stil de viață mai sănătos, să meargă zilnic pe două roți în perioada 7-13 septembrie și să aspire la “Pedala de Aur”, cel mai important premiu pus la bătaie de organizatori. Pe siteul www.casadelangasinagoga.ro cei interesați pot găsi formularul de înscriere la acest concurs.

Publică un comentariu

Comentariu