Gaz Metan Mediaș s-a impus în derbiul cu FC Hermannstadt cu scorul de 0-2.

Mediașul a început partidă cu Pleșca, Crețu, Larie, M. Constantin, Bușu, Fofana, Aurolio Luis, Olaru, Chamed, Caiado și Rondon.

Formația pregătită de Edward Iordănescu a început cu dreptul partida de la Pitești, deschizând scorul după 6 minute. Ionuț Larie debutează în partidă cu Hermannstadt și reuşeşte să deschidă scorul în acest derbi cu capul. Juvhel Tsoumou primește o centrare bună în careu, însă trimite cu capul mult peste poarta lui Pleșca. Minutul 45, Răzvan Adrian Dalbea vede al doilea cartonaș galben.

După revenirea de la vestiare, Mediașul încearcă să majoreze avantajul. Nasser Chameed şutează spre poartă, dar mingea este respinsă de apărarea atentă. Finalul partidei de la Pitești a fost foarte tensionat, Alexandru Dandea primește cartonașul roșu după un contact cu Sorin Bușu. În prelungirile partidei, Mario Rondon mărește avantajul dintr-o lovitură de pedeapsă.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș joacă pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo București. Partidă dintre cele două echipe se va disputa duminică, 17 martie 2019, de la ora 17:30.

Publică un comentariu

Comentariu