Ora de Mediaș
Știri în direct

Mediașul se întoarce în timp. Hai la festival între 19 – 21 iulie

În acest weekend, Mediașul va îmbrăca haine de sărbătoare.

De vineri și până duminică ( 19 – 21 iulie 2019) la Hanul Greweln din municipiul Mediaș se va desfășura ediția cu numărul 15 a Festivalului Mediaș Cetate Medievală.

În acest an, la Mediaș Cetate Medievală vor participa Ordinul Cavalerilor de Mediaș, Paladinii de Terra Medies, Teutonii Transilvaniei, Vulturii din Țara Călatei, Grupul de Reconstituire Istorică Terra Ultrasilvana, Anacronism și Compania Dragonului.

Formația Van din Ungaria, Truverii, Cimpoierii de Transilvania, Huniadi Cantores, Peregrinii, corbu și Lupus Dacus vor fi prezenți la Mediaș în perioada 19 – 21 iulie. Mai mult decât atât, Centrul cultural Petre Țutea, Calfele călătoare și Teatrul Strada din Brașov si grupurile de domnițe Zânele Silvane și Grupul Nosa revin din nou la Mediaș.

La această ediție, Muzeul Astra Sibiu va prezenta la Mediaș, olari din Romania, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldovan. Demonstrațiile culinare și de olărit se vor desfășura de la ora 13, vineri 19 iulie.

Douăzeci de ateliere meșteșugărești vor fi pregătite pentru ediția cu numărul 15 a Festivalului Mediaș Cetate Medievală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Loading...
  2. Kuku bau spune

    Serios?!
    Chi cazzo cunoaste acea formatie din ungaria?!
    Nu multumesc! Haideti la UNTOLD!!!

Nu mai esti conectat la internet