Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșean prins la volan fără permis. Proprietarul mașinii s-a ales și el cu dosar penal

Puțin după miezul nopții, poliţiştii rutieri din Târnava au oprit pentru control în trafic, un tânăr de 18 ani, aflat la volanului unui autoturism.

Tânărul oprit pe strada 1 Decembrie din Târnava pentru un control, poliţiştii rutieri au constat faptul că medieșeanul are are permis de conducere, iar mașina a i-a fost încredinţată.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată spre conducere de un bărbat (20 de ani, domiciliat în Mediaș), care cunoștea faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal), respectiv încredințează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află în una dintre situațiile prevăzute în alin. (1) (art. 335 alin. 3 cod penal).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet