Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de politiștii medieșeni după ce a spart mai multe autoturisme din cartierul Vitrometan.

”La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un localnic în vârstă de 43 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Bărbatul este bănuit că, în zilele de 16, respectiv 21 mai a.c., ar fi sustras bunuri și bani din două autoturisme parcate pe străzile Vidraru, respectiv Călugăreni, din municipiul Mediaș. Ca urmare a activităților desfășurate de către polițiști, au fost recuperate 3 telefoane mobile. Astfel, la data de 24 mai a.c., polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” a adăugat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. 

 

Publică un comentariu

Comentariu