Joi seară în jurul orei 23:00, medieșeanul Biro Zolti a pierdut lupta cu viața în Spitalul Universitar din Regensburg.

În noaptea de duminică spre luni (21/22 octombrie), Biro Zolti în vârstă de 29 de ani și un alt tânăr de 23 din Mediaș au fost implicați într-un accident grav în Germania. Şoferul a fost preluat de un elicopter și transport de urgență la spital. Acesta a fost operat de două ori pe creier, starea lui fiind critică.

VEZI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL MEDIEȘENIlOR

Pasagerul cu răni minore a fost transportat la un spital din Viechtach. Poliţiştii spun că nici unul dintre aceștia nu purtau centura de siguranță. Accidentul grav de circulația a avut pe între Bad Kotzting și Viechtach. Pe rețeaua de socializare Facebook au apărut zeci de mesaje prin care prietenii lui Biro Zolti își i-au rămas bun.

”Am invatat acum ca amintirile sunt mai pretioase cand e prea tarziu. Cand nu mai poti intreba “Cum mai esti” sau cand e prea tarziu sa spui o vorba buna.. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Zolti !O sa ramai mereu in mintea si in inima noastra…” a scris Giulia Ilie pe pagina ei de Facebook.

Un mesaj foarte emoționat a postat și fratele acestuia pe Instagram, Mihai Biro:
”Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică, și încă odată viața a fost nedreaptă, îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în rai. Te iubesc frate!” a scris fratele lui Zolti Biro

Join the Conversation

1 Comentariu

  1. Urmasii acestei tanar decedat in accidentul din Germania (sotie, copii, parinti,frati si surori, bunici, strabunici au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea rudelor apropiate si fara a achita, in avans , vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.

Publică un comentariu

Comentariu