Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, a declarat că echipa sa a avut o zi slabă în meciul de duminică, cu FC Voluntari, scor 0-0.

„Am făcut un joc destul de bun, am avut multe situații de a marca, dar din păcate nu am reușit. Suntem dezamăgiți. Ne doream victoria, am văzut că celelalte contracandidate s-au împiedicat, speram să fie etapa noastră, dar nu a fost așa. Nu am avut ritm la construcție, am fost foarte lenți. Trebuie să muncim și să ne câștigăm noi meciurile noastre și dacă vor fi pași greșiți din partea adversarilor, atunci va fi și mai bine”, a spus Olaru.

Olaru a vorbit și despre scandalul iscat la națională prin absența sa la meciul cu Andorra, scor 4-0.

„M-am lovit la antrenament, cu două zile înainte de meci, același lucru l-a pățit și Mihăilă. Nu are importanță că am jucat sau nu am jucat. Stafful a luat decizia să stau în tribună și am respectat-o. M-a afectat mai mult ce s-a scris după meci, mă așteptam să se vorbească mai mult despre meci și despre posibila noastră calificare, nu despre cazul meu”, a declarat Olaru.

„Acest lucru m-a deranjat. S-a scris foarte mult. Nu cred că în asta ține personalitatea mea, să ies eu și să dau declarații pentru presă. Dacă se lua decizia să joc, jucam. Dacă s-a luat decizia să stau în tribună, asta am făcut”, a completat el.

Publică un comentariu

Comentariu