Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșence înfiate în Luxemburg ”Ne căutăm frații și părinții!”

Două tinere, născute în Mediaș, au pornit o investigație pe cont propriu. Daniela și Florina s-au născut în anul 1990 în Mediaș, dar la puțin timp au fost date spre adopție. Acum, tinerele își doresc să îi întâlnească pe cei care le-au dat viață, dar și pe frații lor mai mari. 

Așa că au postat un anunț pe un grup de Facebook dedicat copiilor români adoptați în speranța că vor găsi informații ce le vor fi utile.

Fetele spun că își iubesc familia adoptivă, dar își doresc să cunoască locul de unde provin și mai ales rudele. Tinerele au foarte puține date despre cei care le sunt părinți biologici, dar speră ca cineva să le recunoască numele și să le ajute în investigația pe care au pornit-o.

”SALUTĂRI DIN LUXEMBURG!!
Eu și sora mea geamănă am fost adoptate împreună la vârsta de 3 luni. Ne-am născut pe 1 noiembrie 1990, în MEDIAȘ, județul SIBIU. Numele noastre românești au fost: MARCU DANIELA și MARCU FLORINA. Venim dintr-o familie numeroasă, având alţii 7 sau 9 frați biologici, născuţi înaintea noastră. Dorim foarte mult să îi cunoaștem. Deasemenea dorim să îi cunoaştem pe părinții noștri: MARCU MARIANA / MARINA și MARCU CALMAN / KALMAN. Ne iubim foarte mult minunata familie adoptivă dar simțim nevoia să ne cunoaștem și trecutul! Sperăm cu ajutorul tuturor celor care urmăresc această pagină să ne găsim și noi familia biologică!! Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul nostru şi vă mulțumim anticipat la toţi!!”

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet