Comunitatea ”I love Mediaș”  organizează o acțiune de mișcare în aer liber sâmbătă, 6 august 2022. Medieșenii interesați de mișcare au ocazia de a parcurge 1 kilometru în plimbare sau alergare.

”Cu drag de oraș si de cartierul nostru, organizăm evenimentul „De pe Stejarului la via Transilvanica”. Un kilometru de alergare sau plimbare, după puterea fiecăruia, cu locul de plecare în parcul de pe strada Stejarului și sosirea în vârful dealului din spatele caselor.” susțin organizatorii.

Traseul are două variante:

  • una mai blândă, marcată cu culoare verde, pentru cei care vor să se bucure de aleea de pini.
  • a doua puțin mai scurtă, mai dificilă din cauza diferenței de nivel (305 m plecare – 390 m sosire), dar la fel de frumoasă, pentru cei mai bine pregătiți.
”La plecare toată lumea primește încurajări și spor la urcat, iar la sosire vă așteaptă voie bună, apă, ceai, prăjituri și legende (unele chiar adevărate) spuse de seniorii din cartier.
Data: 6.08.2022,între 10:00-13:00 (dacă vremea ține mai mult cu natura și plouă, evenimentul se amână o săptămână; prăjiturile pregătite se pot servi în parc, sub umbrele)
Cine poate participa: Evenimentul este public (0+ până la 80+ ani)
Loc de întâlnire: Strada Stejarului – colț cu Fagului – colț cu străduța spre Via Transilvanica (46.156256, 24.364010)” spun organizatorii evenimentului.

Publică un comentariu

Comentariu