Sibienii și-au dat seama că instalarea panourilor fotovoltaice îi scutește de facturi mari la curent și le dă independență față de sistemul național de electricitate. Așa că, după ce au aflat de lansarea Programului Casa Verde Plus 2018, au căutat o firmă din Sibiu care poate instala panourile. Au dat de cei de la Green Seiro și i-au sunat. Doar că…..

Lege fără metodologie
Sibienii de la Green Seiro au devenit deja cunoscuți pe piață drept profesioniștii care pot instala panouri fotovoltaice și solare în orice locație, în timp record. Așa că tot mai mulți clienți din Sibiu îi contactează, dar din ce în ce mai mulți și din alte părți ale țării.

Dar, o dată cu lansarea proiectului Casa Verde Plus 2018, numărul telefoanelor zilnice a crescut. ”Cel puțin 10 clienți sună zilnic să întrebe despre program și cum pot lua parte la el. Își doresc instalarea de panouri fotovoltaice beneficiind de acest program, dar trebuie să le explicăm că deși proiectul și legea există, nu există normele de aplicare. Așa că programul este deocamdată inaccesibil”, spune Paul Varga, manager Green Seiro.

Programul prevede ca, în anumite condiții, cei care sunt declarați eligibili, să primească din partea statului 20.000 de lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice. Banii ar urma sa fie plătiți direct celor care se ocupă de instalare, după acceptarea dosarului clienților. „Din câte am înțeles termenul până când se vor aplica aceste norme s-ar putea prelungi până în decembrie 2019, în funcție de ce vor hotărî ANRE împreună cu Comisia Europeană. Atunci când va fi cazul vom îndruma clienții spre ceea ce au de făcut. Apoi noi ne vom ocupa de toată birocrația”, spune Paul Varga.

Există o soluție
Dar, pentru cei care nu doresc să aștepte atât de mult, cei de la Green Seiro le oferă o soluție. Plata panourilor în rate. ”Aceasta este o alegere bună pentru cei care își doresc instalarea panourilor fotovoltaice acum. Poate că nici termenul de decembrie 2019 nu va fi respectat, și atunci clientul pierde foarte mult timp și bani, plătind facturile la electricitate. Astfel, pentru a facilita accesul clienților la panourile fotovoltaice oferim posibilitatea de a plăti în rate. Mulți dintre cei care au fost interesați de programul Casa Verde au decis până la urmă să recurgă la această metodă de plată”, spune Paul Varga de la Green Seiro.

AFLĂ DE AICI CUM POȚI PLĂTI ÎN RATE INSTALAREA PANOURILOR FOTOVOLTAICE

Dacă vă doriți reducerea la 0 a facturilor de electricitate cea mai bună soluție este instalarea panourilor fotovoltaice. Și dacă vă doriți acest lucru acum, Green Seiro este cea mai bună alegere, pentru că specialiștii de aici vă vor oferi toate detaliile necesare acestui proiect, precum și serviciile de instalare și punere în funcțiune a sistemului.

AFLĂ DE AICI CE ÎNSEAMNĂ SISTEMUL FOTOVOLTAIC ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ

Publică un comentariu

Comentariu