Compania Apa Târnavei Mari a introdus un nou serviciu pentru clienți: plata online a facturilor, prin intermediul unui portal implementat pe pagina de internet www.apatarnavei.ro .

Începând de vineri, 17.04.2020, Compania Apa Târnavei Mari le oferă clienților o modalitate
simplă, modernă și sigură pentru vizualizarea facturilor și plata online cu un card bancar direct de pe
computerul de acasă, laptop sau telefon.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clienții pot intra pe site-ul companiei, unde apasă butonul
„Cont client”, prin intermediul căruia deschid aplicația pentru plăți și vizualizarea facturilor. Urmează
câțiva pași simpli pentru crearea unui Cont de client.

Pentru acesta este nevoie de o adresă de e-mail validă, de codul de client și numărul de contract de pe factură. Odată cu activarea contului, clientul are acces la vizualizarea facturilor și poate face plata online de acasă, în condiții de siguranță și securitate.

Pe lângă realizarea plății electronice, prin card bancar, aplicația le permite clienților să-și vizualizeze istoricul consumurilor, sumele achitate sau datorate, să transmită autocitirea indexulului și să solicite informații despre plăți sau facturi, prin intermediul formularului „Contact”.

În plus, clienții pot solicita transmiterea facturilor exclusiv pe adresa de e-mail. Deocamdată, secțiunea de transmitere index se testează și va fi funcțională în perioada imediat următoare. Până la intrarea în funcțiune a acestei opțiuni, clienții pot folosi pentru transmiterea autocitirii indexului modalitățile în care ne-au transmis aceste date anterior, respectiv: telefonic, pe e-mail sau pe formularul de pe site-ul companiei.

„Unul dintre obiectivele noastre pentru anul 2020 era să le oferim clienților serviciul de plată online a
facturilor. Ținând cont de situația specială pe care o traversăm cu toții și de măsurile legate de distanțarea socială, am urgentat implementarea acestui portal online, pentru prima parte a anului. Ne-am dorit să le oferim clienților, cât mai repede, posibilitatea de a plăti facturile la apă, într-un mod cât mai confortabil, de acasă și de a beneficia și de celelalte servicii asociate contului de client. Ne bucurăm că am venit în întâmpinarea nevoilor clienților din aria de operare și am adus un plus în ceea ce privește serviciile pe care le oferim”, a declarat directorul general al companiei Apa Târnavei Mari, Ioan Munteanu.

Publică un comentariu

Comentariu